Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ο αποκριάτικος χορός του συλλόγου μας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του συλλόγου μας. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί και ο κόσμος δε χόρταινε να χορεύει. Επιτυχία είχε και η λαχειοφόρος και όλοι οι λαχνοί πουλήθηκαν αφού τα δώρα ήταν αρκετά και καλά. Εκ μέρους του Δ.Σ. την εκδήλωση προλόγησε ο Παναγιώτης Νικολόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην ίδρυση τους σκοπούς και την ανάγκη που υπήρξε να δημιουργηθεί πολιτιστικός σύλλογος με έδρα το χωριό μας. Τόνισε ότι σκοπός του συλλόγου είναι να βρίσκει αυτά που μας ενώνουν με τις ρίζες μας, αυτά που μας ενώνουν σα συγχωριανούς και όχι αυτά που μας χωρίζουν, γιατί όπως είπε και ο νομπελίστας ποητής μας Γιώργος Σεφέρης: <<Σβήνοντας ένα κομάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνουμε ένα αντίστοιχο κομάτι από το μέλλον>>.Θα είμαστε ανοιχτοί συνέχισε σε κάθε είδους συνεργασία με τον εν Αθήναις σύλογο των απανταχού Μουσουριωτών και θα στηρίξουμε κάθε τους προσπάθεια.

Κάλεσε τον κόσμο να έρθει στο χωριό μας στις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις και τους διαβεβαίωσε ότι όλοι θα βοηθήσουν και αυτές οι εκδηλώσεις να στεφθούν με επιτυχία.
Κώστας και Μάκης Αριστόπουλος αλλά και οι υπόλοιποι, Σκάρλας Αθανασάκη κλπ δεν κατέβηκαν ούτε λεπτό από την πίστα και ο κόσμος τους καταχειροκρότησε.